Vihdoinkin: oikeita töitä!

Uskaltaakohan tätä vielä todeksi uskoa ja ääneen sanoa? Jos ihan vaan kuiskaamalla kertoisin, että olen ollut viikon verran työsuhteessa. Ihmettelen vieläkin, mikä onnenpotku työn saaminen on! Eikä minkä vaan työn, vaan oikeasti kiinnostavan ja haastavan homman.

Työnantajani on polkupyöräilijöitten edunvalvontajärjestö Pyöräliitto. Työskentelen Arkimatkat aktiivisiksi – pyöräilykasvatus 2.0 -hankkeessa. Tavoitteena on saada koululaiset pyöräilemään enemmän ja fiksummin, sekä tietysti pitää huolta, että koululaisten pyöräily-ympäristö on turvallinen. Melkoisen nappi työpaikka pyöräilevälle luonnonsuojelijalle!

Toki, työ on osa- ja määräaikaista, mutta tällä hetkellä nämä seikat eivät iloani vähennä. Työ on niin kiinnostavaa ja työkaverit niin kivoja, että annan nämä puutteet anteeksi silmänräpäyksessä. Itse asiassa tämä oli ensimmäinen osa-aikainen työ, jota hain. Tähän asti oli karsinut osa-aikaisuudet pois, koska niillä ei itseään elätä. Pyöräliiton tarjoama tehtävä oli niin houkutteleva, että päätin hakea. Onneksi osasin joustaa aiemmasta päätöksestäni! Ja onneksi on olemassa soviteltu päiväraha, jonka turvin pärjään taloudellisesti, vaikka palkkani onkin vaatimaton.

Jossain vaiheessa on alettava etsiskellä toista osa-aikaisuutta tähän rinnalle. Mutta nyt on vielä menossa niin intensiivinen opettelukausi, että satsaan nyt kaiken kapasiteettini työn nopeaan omaksumiseen. Lisäksi, aina on toivoa lisätunneista, jos rahoitusta vaan järjestyy.

 

2 thoughts on “Vihdoinkin: oikeita töitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *