Työhistoria

Koulutukset

  • Yhteiskuntatieteitten maisteri, Åbo Akademi 2006, med synnerligen goda insikter
    Olen valmistunut naistutkimuksen maisteriohjelmasta. Maisteriohjelman painopiste oli tasa-arvotyössä. Gradussani käsittelin sitä, miten geenimanipulaatiosta puhuttaessa käytetään luontoargumentaatiota. Olin kiinnostunut tieteen kritiikistä ja painotin valinnaiset opintoni siihen. Toimin myös tuntiopettajana naistutkimuksen yksikössä. Opetin kurssia Feministiska syn på miljöfrågor. Aihe oli minulle mitä sopivin, koska siinä yhdistyi naistutkimus, oikeudenmukaisuuskysymykset, luonnontieteet ja ympäristönsuojelu.
  • Ammattitutkinto Bildframställning, Östra Nylands yrkesskola 2000
    Viestinnän ja visuaalisen ilmaisun linja. Kaksivuotinen koulutus sisälsi mm. valokuvausta, kuvankäsittelyä, kuva-analyysia ja taittoa.
  • Ympäristöbiologian opintoja n 3 vuotta Åbo Akademilla ja Turun yliopistolla. Aloitin opintoni vuonna 1997 Akademilla matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa biologian laitoksella.

Työt
Työhistoriassani on enimmäkseen yleishallintoa ja viestintää. Työuran alkuvaiheessa tein sekalaisia hommia, kuten lapioin savea tutkimusassistenttina, möin eläintarvikkeita ja työskentelin oppaana Metsähallituksen luontokeskuksessa. Parhaiten olen viihtynyt järjestötöissä ja viestinnän parissa. Pidän kirjoittamisesta, taittamisesta, viestinnän suunnittelusta ja kehittämisestä.

Teen myös erilaisia free-töitä, kuten kirjoittamista, sisällöntuotantoa, pieniä käännöstöitä suomi–ruotsi–suomi ja haastatteluja.

Alla on työhistoriani kronologisessa järjestyksessä. Napsauttamalla otsakkeita saat esiin lisää tietoa kustakin tehtävästä!